28.07.2012
Έκθεση φωτογραφίας στην Άνδρο

Έκθεση φωτογραφίας "Αιθιοπία, ο τόπος και οι άνθρωποι" στην Άνδρο.

Φέτος τον Αύγουστο, η LALIBELA–Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας θα βρίσκεται στην Άνδρο. Με πρωτοβουλία μιας ομάδας ενεργών και αφοσιωμένων αναδόχων γονέων του Συλλόγου, διοργανώνεται έκθεση με φωτογραφίες από τα ταξίδια τους στην Αιθιοπία και τις επισκέψεις στα Κέντρα Παιδικής Φροντίδας και στα παιδιά που υποστηρίζουν. Η έκθεση φιλοξενείται σε ένα καταπράσινο κήπο, στο Νειμποριό της Άνδρου και θα διαρκέσει από 28 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.

Ο επισκέπτης στην έκθεση θα απολαύσει υπέροχα αφρικανικά τοπία, μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ξεχασμένες φυλές και εικόνες από τη σκληρή αιθιοπική καθημερινότητα. Επίσης, θα ενημερωθεί για το έργο που προσφέρει η LALIBELA σε ορφανά και αβοήθητα παιδιά στη χώρα τα τελευταία 16 χρόνια.

Η εμπειρία της επίσκεψης πλαισιώνεται με τον υπέροχο περίπατο δίπλα στο ποταμάκι που οδηγεί στο χώρο και φυσικά τον καταπράσινο κήπο όπου βρίσκονται οι φωτογραφίες. Μια καλοκαιρινή, διαφορετική φωτογραφική εμπειρία σας περιμένει με τα χαμόγελα των παιδιών μας να σας καλωσορίζουν!

Δείτε φωτογραφίες της Έκθεσης ΕΔΩ

Tο Σάββατο 28 Ιουλίου μετά τις 6 το απόγευμα, σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης.

“ΑΙΘΙΟΠΙΑ: Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”
ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ, ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ : 28 ΙΟΥΛΙΟΥ - 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 10.00 - 13.00 & 18.00 - 21.00

Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΜΑ. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ “ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ” ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.