Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
05.11.2015
Οι επιτυχίες των παιδιών μας!

Φέτος, έδωσαν εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο 57 παιδιά μας από όλα τα Κέντρα που υποστηρίζουμε. Από αυτά, τα 46 πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και 11 σε Τεχνικές Σχολές!

web-foitites.jpgΔεν θα μπορούσαμε να νιώσουμε μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Παιδιά που γνωρίσαμε στα 6 τους χρόνια όταν πρώτο-εντάχθηκαν στα προγράμματά μας πεινασμένα και φοβισμένα, σήμερα είναι φοιτητές! Με τεράστιες προσπάθειες των ίδιων, των Διευθυντών και δασκάλων τους, με τα έξτρα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας που τους προσφέρει οικονομικά ο Σύλλογος αλλά κυρίως με την ακούραστη και πολυετή υποστήριξη των αναδόχων τους, αυτά τα παιδιά πήραν το εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή. Αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός μας, να δώσουμε σε ορφανά, αβοήθητα και εγκαταλελειμμένα παιδιά την ευκαιρία που η ίδια η ζωή τόσο άδικα τους στέρησε.

Συνολικά, σήμερα ο Σύλλογος υποστηρίζει 101 φοιτητές Πανεπιστημίου, που βρίσκονται σε 20 διαφορετικές πόλεις της Αιθιοπίας και 140 φοιτητές σε Τεχνικές Σχολές που βρίσκονται κυρίως στις πόλεις όπου βρίσκονται και τα Κέντρα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!