08.12.2015
Ημερολόγιο και Γούρι 2016 της Lalibela!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Το 2016 η Lalibela γιορτάζει τα 20 χρόνια συνεχούς δράσης. Έτσι, το φετινό ημερολόγιο έχει επετειακό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε για το εξώφυλλο την εμβληματική φωτογραφία του αείμνηστου ιδρυτή του Συλλόγου, Γιάννη Ψιλάκη, η οποία αποτέλεσε και το έναυσμα για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας.
Όλες οι φωτογραφίες του φετινού ημερολογίου απεικονίζουν πανέμορφα τοπία της χώρας, στιγμές από την καθημερινή ζωή και, όπως πάντα, τα υπέροχα πρόσωπα των παιδιών μας.

Αποκτήστε το συλλεκτικό Ημερολόγιο του 2016 και στηρίξτε τα παιδιά μας!

Lalibela-Calendar-exofilo.jpg   Lalibela-Calendar-January.jpg  Lalibela-Calendar-october-(1).jpg

Το ημερολόγιο είναι ταυτόχρονα επιτραπέζιο και για τον τοίχο. Έχει μέγεθος Α5 (14Χ21) και μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€. Μπορείτε να το παραγγείλετε και ηλεκτρονικά με μια μικρή επιβάρυνση 3 € για τα έξοδα αποστολής.

Ξεφυλλίστε το ημερολόγιο ΕΔΩ.

ΓΟΥΡΙ
To γούρι του 2016 είναι το δέντρο των ευχών της Lalibela για όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι το δέντρο που βλάστησε πριν 20 χρόνια στην πόλη Lalibela της Αιθιοπίας, έβγαλε δυνατές ρίζες και πολλά κλαδιά για να φιλοξενήσει πάνω τους και στη σκιά του τα 1.240 παιδιά που μέχρι σήμερα έχουμε υποστηρίξει.

Ας ευχηθούμε το δέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να ανθίζει!
Το γούρι μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€.

181120151014.jpgΠώς μπορώ να τα προμηθευτώ;

- Στα γραφεία μας, καθημερινά 10-4. Κλεισθένους 15, Πλατεία Κοτζιά.

- Επίσης, ο Σύλλογος σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το ημερολόγιο ή/και το γούρι ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της σελίδας "Επικοινωνία", καταχωρώντας την παραγγελία σας στο πεδίο "Μήνυμα"

Τηλεφωνικές παραγγελίες καθημερινά 10-4 στο Σύλλογο, 210 3227478.

Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας ηλεκτρονικά μέσω της ενότητας "Online πληρωμή", επιλέγοντας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.