Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
08.12.2016
Ημερολόγιο - Γούρι 2017
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Και για τη χρονιά που έρχεται, ετοιμάσαμε το ημερολόγιο της Lalibela με μοναδικές φωτογραφίες από την Αιθιοπία. Το Ημερολόγιο του 2017  θα μας ταξιδέψει στην ιδιαίτερη αυτή χώρα, με τους όμορφους ανθρώπους και, φυσικά, τα πανέμορφα χαμόγελα των παιδιών.  Όπως πάντα, οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση αναδόχων και φίλων της Lalibela που ταξίδεψαν στην Αιθιοπία και επισκέφτηκαν τα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά.

Lalibela-Calendar-2017_low-(1).jpgLalibela-Calendar-2017_5-(1).jpgLalibela-Calendar-2017_3.jpgΚαι φέτος τα έσοδα από το Ημερολόγιο θα στηρίξουν παιδιά μας χωρίς ανάδοχο να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους. Είναι μια μικρή δωρεά με μεγάλο αντίκρισμα αλλά και ένα συμβολικό και όμορφο δώρο για τις γιορτές. 

Το ημερολόγιο είναι ταυτόχρονα επιτραπέζιο και για τον τοίχο. Έχει μέγεθος Α5 (14Χ21) και μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€. Μπορείτε να το παραγγείλετε και ηλεκτρονικά με μια μικρή επιβάρυνση 3€ για τα έξοδα αποστολής.

Ξεφυλλίστε το ημερολόγιο ΕΔΩ

ΓΟΥΡΙ

20161115_172652.jpgΓια το 2017 διαλέξαμε για γούρι της Lalibela το ρόδι, που είναι αρχαίο σύμβολο της ζωής, της ευημερίας και της καλοτυχίας, της αφθονίας και της αθανασίας. Το ρόδι της Lalibela παραπέμπει στην τέχνη της ελληνικής λαϊκής αργυροχοΐας. Ας ευχηθούμε το ρόδι της Lalibela να φέρει σε όλους καλοτυχία και ευημερία!

Το γούρι μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€.

Πώς μπορώ να τα προμηθευτώ;

- Στα γραφεία μας, καθημερινά 10-4. Κλεισθένους 15, Πλατεία Κοτζιά.

- Επίσης, ο Σύλλογος σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το ημερολόγιο ή/και το γούρι ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της σελίδας "Επικοινωνία", καταχωρώντας την παραγγελία σας στο πεδίο "Μήνυμα"

Τηλεφωνικές παραγγελίες καθημερινά 10-4 στο Σύλλογο, 210 3227478.

Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας ηλεκτρονικά μέσω της ενότητας "Online πληρωμή", επιλέγοντας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.  

Σε κάθε περίπτωση, μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.