Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
02.02.2017
Νέοι φοιτητές

congratulations.jpgΗ νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και για τα παιδιά μας στην Αιθιοπία. Tα νέα που μας έρχονται είναι πολύ καλά.
Κατ’ αρχήν, λάβαμε τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων.
Τον περασμένο Ιούλιο, 34 από τα παιδιά που υποστηρίζουμε έδωσαν εξετάσεις για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. Και τα 34 παιδιά πέτυχαν! Απ’ αυτά, 28 ξεκινούν σπουδές σε Πανεπιστήμια και 6 σε Τεχνικές Σχολές.
Οι προσπάθειες τόσων χρόνων των παιδιών και των δασκάλων τους τελεσφόρησαν και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι. Πάνω απ’ όλα, θέλουμε να συγχαρούμε τους αναδόχους των παιδιών. Χωρίς τη δική τους υποστήριξη, τα παιδιά δε θα είχαν την ευκαιρία να φτάσουν τόσο ψηλά.
Επίσης, ενημερωθήκαμε με χαρά ότι 10 φοιτητές μας αποφοίτησαν από τις Πανεπιστημιακές τους σχολές και μπαίνουν στο νέο στίβο της ζωής έχοντας το πιο σημαντικό εφόδιο, τη μόρφωση. Συγχαρητήρια και καλή τύχη στα επόμενα βήματά τους!
Συνολικά, για το σχολικό έτος 2016-2017, υποστηρίζουμε 421 παιδιά στο σχολείο,126 σε Τεχνικές Σχολές και 128 σε Πανεπιστήμια. Ευχόμαστε σε όλα Καλή Χρονιά!
Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε και φέτος να προσφέρουμε και στα 675 παιδιά μας το καλύτερο που μπορούμε. Δυστυχώς, οι δυσκολίες για όλους αυξάνουν χρόνο με το χρόνο. Το κατανοούμε και προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά που αυτές δημιουργούν.
Θα θέλαμε να σας έχουμε και πάλι δίπλα μας, να μας εμπνέετε με την αγάπη και την απλόχερη προσφορά σας στα παιδιά. Εσείς είστε το σημαντικότερο στήριγμά τους!
Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Athens Plaza. Κρατήστε την ημερομηνία και θα σας στείλουμε σύντομα τις λεπτομέρειες.