23.11.2017
Ημερολόγιο - Γούρι 2018

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 - "Τα γυναικεία πρόσωπα της Αιθιοπίας"

Τα γυναικεία πρόσωπα της Αιθιοπίας είναι το θέμα των φωτογραφιών που κοσμούν το ημερολόγιο του 2018. Στα ταξίδια μας στη χώρα για να επισκεφτούμε τα παιδιά μας, πάντα θαυμάζουμε την ομορφιά αυτού του λαού και ιδαίτερα των γυναικών και κοριτσιών. Φέτος, λοιπόν, αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτή την ομορφιά μαζί σας και να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας!
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το ημερολόγιο.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018

Όπως πάντα, οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση αναδόχων και φίλων της Lalibela που ταξίδεψαν στην Αιθιοπία και επισκέφτηκαν τα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Citronio για την προσφορά του δημιουργικού.

Και φέτος τα έσοδα από το ημερολόγιο και το γούρι θα στηρίξουν παιδιά χωρίς ανάδοχο ώστε να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους. Είναι μια μικρή δωρεά με μεγάλο αντίκρισμα αλλά και δύο συμβολικά και όμορφα δώρα για τις γιορτές.
Το ημερολόγιο είναι ταυτόχρονα επιτραπέζιο και για τον τοίχο και φέτος είναι οριζόντιο. Έχει μέγεθος Α5 (14Χ21) και μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€. Μπορείτε να το παραγγείλετε και ηλεκτρονικά με μια μικρή επιβάρυνση 3€ για τα έξοδα αποστολής.

ΓΟΥΡΙ 2018 - "Ένα μάτι για καλή τύχη!"

Φέτος τις γιορτές θα προσφέρουμε σε φίλους και συγγενείς το γούρικο ματάκι της Lalibela!

Το φυλαχτό ή φυλακτό ή γούρι, το περίαπτον των αρχαίων Ελλήνων, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα "μαγικά" μέσα με τα οποία επιδιώκεται άλλοτε η αποτροπή και πρόληψη κακού και άλλοτε η επίτευξη αγαθού και ευδαιμονίας, όπως σημειώνει ο Έλληνας λαογράφος Γεώργιος Μέγας στα "Ζητήματα ελληνικής λαογραφίας".

Ένα από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα γούρια-φυλακτά είναι το μάτι, το οποίο και επιλέξαμε, γιατί μπορεί κανείς να το φορέσει ως κόσμημα, να το έχει στα κλειδιά του ή στο σπίτι σαν διακοσμητικό. Να το έχει δηλαδή συνεχώς μαζί του για να του φέρνει τύχη!

Το γούρι μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€.

Πώς μπορώ να τα προμηθευτώ;

- Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 12-6.
- Στα γραφεία μας, καθημερινά 10-4. Κλεισθένους 15, Πλατεία Κοτζιά.
- Επίσης, ο Σύλλογος σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το ημερολόγιο ή/και το γούρι ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της σελίδας "Επικοινωνία", καταχωρώντας την παραγγελία σας στο πεδίο "Μήνυμα"
Τηλεφωνικές παραγγελίες καθημερινά 10-4 στο Σύλλογο, 210 3227478.
Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας ηλεκτρονικά μέσω της ενότητας "Online πληρωμή", επιλέγοντας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.