Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
09.06.2017
Δελτίο ενημέρωσης από το Κέντρο της Addis Abeba

Hana_Abiye_2016.jpgΤα σχέδιά μου για το μέλλον

Hana_Abiye_2016-(1).jpgΤα σχέδιά μου για το μέλλον είναι να ολοκληρώσω το σχολείο με επιτυχία, να περάσω στο Πανεπιστήμιο και να σπουδάσω τεχνικός ιατρικών εργαστηρίων. Μου αρέσει η βιολογία γιατί μελετά τους μικροοργανισμούς. Πιστεύω ότι ο ρόλος του τεχνικού εργαστηρίου είναι πολύ σημαντικός για τη θεραπεία των ασθενών. Δεν έχει σημασία πόσο έξυπνος είναι ένας γιατρός, αν δεν έχει τα σωστά εργαστηριακά αποτελέσματα, δεν θα πετύχει στη θεραπεία του ασθενούς. Σκέφτομαι επίσης το πρόβλημα της ιατρικής περίθαλψης στη χώρα μου και την ανάγκη για περισσότερους γιατρούς και τεχνικούς εργαστηρίων.

Για να επιτύχω το στόχο μου, αξιοποιώ όσο περισσότερο μπορώ την εκπαιδευτική υποστήριξη που λαμβάνω από το «Κέντρο Επανένταξης Μητέρων και Παιδιών» (MCRC). Σε αυτό το εξάμηνο βγήκα πρώτη στην τάξη μου και του χρόνου θα διαγωνιστώ για την προπαρασκευαστική τάξη για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου. Δουλεύω σκληρά για να έχω καλά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι το Κέντρο θα συνεχίσει να με υποστηρίζει για να επιτύχω το στόχο μου.

Το κείμενο είναι της Hana, ενός από τα παιδιά που υποστηρίζουμε στο Κέντρο Επανένταξης Μητέρων και Παιδιών. Πέρνουμε μεγάλη χαρά όταν βλέπουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν, να ανθούν και να σχεδιάζουν δυναμικά το μέλλον τους!

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα νέα από το Κέντρο.


Newsletter