Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
28.11.2018
Ημερολόγιο-Γούρι 2019 & Παιχνίδι Memory

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 


Εξωφυλλο-Lalibela-Calendar-2019.jpgΞεφυλλίζοντας το φετινό ημερολόγιο της Lalibela θα γεμίσετε με χρώμα, ομορφιά και χαμόγελα από την Αιθιοπία! Στα ταξίδια μας στην χώρα θαυμάζουμε πάντα τις ομορφιές της ιδιαίτερης αυτής χώρας, τους όμορφους ανθρώπους της με τα χαμογελαστά πρόσωπα και φυσικά τα παιδιά. Με το ημερολόγιο προσπαθούμε να φέρουμε αυτές τις εικόνες πιο κοντά, στα σπίτια μας, στα γραφεία μας, σε παιδικά δωμάτια. Ελπίζουμε να τα καταφέρνουμε να σας ταξιδεύουμε έστω και νοερά! 
 
Και οι φωτογραφίες του φετινού ημερολογίου είναι ευγενική παραχώρηση αναδόχων και φίλων της Lalibela που ταξίδεψαν στην Αιθιοπία και επισκέφτηκαν τα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Citronio για την προσφορά του δημιουργικού.
 Το ημερολόγιο έχει μέγεθος Α5 (14Χ21) και μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€, που θα στηρίξει τα παιδιά μας χωρίς ανάδοχο. 

 
ΓΟΥΡΙ 2019 
 
Φέτος το γούρι της Lalibela είναι ένα μικρό έργο τέχνης! Σχεδιασμένο από γλύπτρια, φέρει όλα τα "φυλαχτά", γι' αυτό και θα σας φέρει απέραντη τύχη για το 2019!
Ένα στεφάνι με ρόδια, πέταλα, περιστέρια, καρδιές, αριθμούς, λουλούδια που κρεμιέται, φοριέται, γίνεται καρφίτσα ή διακοσμητικό στο σπίτι.
Με τη δωρεά 5€ θα γίνει δικό σας ενώ ταυτόχρονα θα εξασφαλίσετε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα ενός παιδιού μας στην Αιθιοπία!
 
 


ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ LALIBELA  - "To Memory των Aντιθέσεων"


Παιχνίδι μνήμης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.

"Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι στο σπίτι τους βρύση με νερό;"
"Μπορεί να χρειαστεί να περπατήσεις χιλιόμετρα για να βρεις τρεχούμενο νερό;" "Και πώς το μεταφέρεις στο σπίτι;"

Στη Lalibela εδώ και χρόνια μας απασχολεί το πώς θα μεταφέρουμε στα παιδιά στην Ελλάδα την πραγματικότητα στην Αφρική, που είναι τόσο διαφορετική από τη δική μας. Πιστεύουμε ότι είναι καλό από νωρίς όλοι μας να γνωρίζουμε ότι ζούμε σε ένα μερός του πλανήτη που απολαμβάνει αυτό το υψηλό επίπεδο ζωής σε αντίθεση με το μαγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων παγκοσμίως. Έτσι αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε ένα παιχνίδι γνωστό σε όλα τα παιδιά, το Memory. Μόνο που σε αυτο το Memory τα παιδιά καλούνται να βρουν τις αντίστοιχες θεματικά κάρτες από την Αφρική και την Ευρώπη (για παράδειγμα, ένα σπίτι στην Αιθιοπία και έναστην Ελλάδα, μια σχολική τάξη στην Κένυα και μια στην Σλοβενία).Το "Memory των Αντιθέσεων" λοιπόν, φέρνει τα παιδιά (και τους μεγάλους) σε επαφή με τις διαφορετικές πραγματικότητες και έτσι αναρωτιούνται κι συζητούν. Θα γίνει δικό σας με τη δωρεά 8€, για τη στήριξη των παιδιών μας χωρίς ανάδοχο.
 
 
Πώς μπορώ να τα προμηθευτώ;

- Στα γραφεία μας: Καθημερινά 10-4. Κλεισθένους 15, Πλατεία Κοτζιά.
- Ηλεκτρονικές παραγγελίες:
Ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα μας, καταχωρώντας την παραγγελία σας στο πεδίο "Μήνυμα"
- Τηλεφωνικές παραγγελίες: Καθημερινά 10-4 στο Σύλλογο, 210 3227478.
Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας ηλεκτρονικά μέσω της ενότητας "Online πληρωμή", επιλέγοντας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. 
Σε κάθε περίπτωση, μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.