Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
30.03.2019
Multicolor Spring Bazaar
Ανοιξιάτικο Bazaar με θέα την Ακρόπολη!
 
Η Lalibela διοργανώνει μια μοναδική ανοιξιάτικη γιορτή γεμάτη χρώματα, ήχους, γεύσεις και χαμόγελα στο πιο όμορφο σημείο του ιστορικού κέντρου της πόλης και είστε όλοι καλεσμένοι!
 
Το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 11 έως τις 7 μ.μ., σας περιμένουμε στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, στο Θησείο για να καλωσορίσουμε την άνοιξη, να ετοιμαστούμεγια το Πάσχα και να στηρίξουμε τα παιδιά της Lalibela στην Αιθιοπία!
 
Στο Bazaar μας θα βρείτε πρωτότυπες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και γλυκά, ρούχα, αξεσουάρ,κοσμήματα, διακοσμητικά, είδη σπιτιού και μοναδικά ethnic δώρα από την Αιθιοπία, ενώ στον υπέροχο κήπο του κτηρίου με θέα την Ακρόπολη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πρωτότυπες γεύσεις συνοδεία καφέ, κρασιού και μουσικής. Οι μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια στη μεγάλη αυλή.
 
Μια Σαββατιάτικη βόλτα για όλους στο καλύτερο σημείο της πόλης με μουσική, φαγητό, ποτό, παιχνίδια, δώρα για το Πάσχα και πολύ κέφι είναι το “Multicolor Spring Bazaar της Lalibela”!
 
Πληροφορίες: 210 3227478
 
Lalibela Multicolor Spring Bazaar
Σάββατο13/4, 11- 7 μ.μ.
Κτήριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, πεζόδρομος Ερμού 134, Θησείο
Πρόσβαση: ΗΣΑΠ, Σταθμός Θησείο