07.12.2020
Ημερολόγιο-Γούρι 2021-Δωράκια για καλό σκοπό!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021
          Εξωφυλλο-Ημερολογιο-Lalibela-2021_Ελληνικο-Τελικο-1-(1).png
Το 2021 είναι η χρονιά που ο “Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela” θα κλείσει 25 χρόνια προσφοράς στα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά της Αιθιοπίας. Για τον λόγο αυτό ετοιμάσαμε ένα επετειακό ημερολόγιο. Στο εξώφυλλο μας χαμογελούν 144 από τα 1.246 παιδιά που έχει υποστηρίξει ο Σύλλογος, με τη βοήθεια Ελλήνων αναδόχων, δωρητών και μελών, όλα αυτά τα χρόνια συνεχούς δράσης.
2-(3).png
Σ
το εσωτερικό του ημερολογίου, κάθε μήνα, ένα παιδί μας θυμίζει συμβολικά την ιστορία του μέσα από δύο φωτογραφίες: μια σε μικρή ηλικία, όταν το αναλάβαμε, και μια από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής του ως ενήλικα. Στιγμές, όπως η αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο, η χαρά να γίνεσαι γονιός, η ημέρα του γάμου, η επαγγελματική καταξίωση. Κάθε μήνας μας θα γεμίζει από τα χαμόγελα αυτών των παιδιών που είναι και η κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το ημερολόγιο:
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021

Ευχαριστούμε θερμά τα 12 παιδιά που μας έδωσαν την άδεια να συμπεριλάβουμε τις φωτογραφίες τους στο φετινό ημερολόγιο! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Citronio για την προσφορά του δημιουργικού! Ευχαριστούμε επίσης, τον μεγάλο χορηγό μας, την εταιρεία “
SCHUR FLEXIBLES ABR ΑΒΕΕ”.
Το ημερολόγιο έχει μέγεθος Α5 (14Χ21) και βάρος 110 gr και μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€ που θα στηρίξει το έργο της Lalibela.

ΓΟΥΡΙ 2021

3-(3).jpg
Το φετινό «Δέντρο – γούρι» της Lalibela είναι συμβολικό, με την ευχή να ανθίσουν για όλους μας καλύτερες μέρες. Είναι ένας κύκλος, σε ασημένιο ή μπρονζέ χρώμα, που μέσα του ανθίζει ένα δέντρο. Δεμένο με χρωματιστή δερμάτινη κορδέλα μπορείτε να το κρεμάσετε, να το φορέσετε σαν κόσμημα, να διακοσμήσετε το δέντρο σας ή να το συμπεριλάβετε στο μπρελόκ για τα κλειδιά σας.
Το γούρι έχει διάμετρο 4,4 εκ και βάρος 13 gr. Με τη δωρεά 5€ θα γίνει δικό σας ενώ ταυτόχρονα θα εξασφαλίσετε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα ενός παιδιού μας στην Αιθιοπία!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ LALIBELA - "Το Memory των Αντιθέσεων"

5-(2).jpg
Παιχνίδι μνήμης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.
"Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι στο σπίτι τους βρύση με νερό;"
"Μπορεί να χρειαστεί να περπατήσεις χιλιόμετρα για να βρεις τρεχούμενο νερό;" "Και πώς το μεταφέρεις στο σπίτι;"
Στη Lalibela εδώ και χρόνια μας απασχολεί το πώς θα μεταφέρουμε στα παιδιά στην Ελλάδα την πραγματικότητα στην Αφρική, που είναι τόσο διαφορετική από τη δική μας. Πιστεύουμε ότι είναι καλό από νωρίς όλοι μας να γνωρίζουμε ότι ζούμε σε ένα μέρος του πλανήτη που απολαμβάνει αυτό το υψηλό επίπεδο ζωής σε αντίθεση με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων παγκοσμίως. Έτσι αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε ένα παιχνίδι γνωστό σε όλα τα παιδιά, το Memory. Μόνο που σε αυτό το Memory τα παιδιά καλούνται να βρουν τις αντίστοιχες θεματικά κάρτες από την Αφρική και την Ευρώπη (για παράδειγμα, ένα σπίτι στην Αιθιοπία και ένα στην Ελλάδα, μια σχολική τάξη στην Κένυα και μια στην Σλοβενία). Το "Memory των Αντιθέσεων" λοιπόν, φέρνει τα παιδιά (και τους μεγάλους) σε επαφή με τις διαφορετικές πραγματικότητες και έτσι αναρωτιούνται και συζητούν.Έχει διαστάσεις 12Χ7,5Χ5 εκ και βάρος 180 gr. Μπορείτε να το αποκτήσετε με τη δωρεά 8€ και παράλληλα να στηρίξετε και το έργο μας.

ΠΑΝΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ LALIBELA
8-(1).jpg

Πάνινη τσάντα με το λογότυπο της
LalibelaΜπορείτε να την αποκτήσετε με μια δωρεά 5€, που θα στηρίξει το έργο της Lalibela.

Πώς μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

1) Από τα γραφεία μας: Καθημερινά 10.00 π.μ. – 4.00 μ.μ.,Κλεισθένους 15, Πλατεία Κοτζιά, από 14/12 και μετά (λόγω της κατάστασης, τηλεφωνήστε μας εκ των προτέρων ότι θα έλθετε).

2) Με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα μας, καταχωρώντας την παραγγελία σας στο πεδίο "Μήνυμα".

3) Με τηλεφωνική παραγγελία: Καθημερινά 10.00 π.μ. – 4.00 μ.μ. στο Σύλλογο, 210 3227478

- Ταχυδρομικά έξοδα Εσωτερικού (ΕΛΤΑ): 2,40€ απλή αποστολή έως 250gr, ή 3,90€ για απλή αποστολή έως 2.0 κιλά.
Έξοδα Courier Γενική Ταχυδρομική: 4,84€ (εντός Αθηνών), 8,40€ (εκτός Αθηνών) για αποστολή έως 2.0 κιλά (καθυστερήσεις στις παραδόσεις σύμφωνα με την εταιρεία).

Σημ.
:Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 11/12. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα είδη που επιθυμείτε καθώς, λόγω της κατάστασης που επικρατεί, υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης στις αποστολές.

Στην ενότητα "ONLINE ΔΩΡΕΑ" του
website μας θα βρείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων του Συλλόγου και φόρμα για καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Η κοινοποίηση της ανάρτησης αυτής στα φιλικά σας πρόσωπα μας βοηθά να κάνουμε γνωστή την προσπάθεια μας σε πολύ περισσότερους. Σας ευχαριστούμε!

7-(2).jpg

Καλές Γιορτές & Καλή Χρονιά!