03.12.2021
Δώρα για τα Χριστούγεννα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022

Ένα ημερολόγιο για καλό σκοπό!

Το φετινό ημερολόγιο θα μας ταξιδέψει στην Αιθιοπία, μια χώρα με αξιαγάπητους ανθρώπους και ενδιαφέροντα τοπία. Θα βρεθούμε νοερά εκεί, δίπλα στα παιδιά μας, που βιώνουν ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, τόσο από τον εμφύλιο πόλεμο που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και δυστυχώς εντείνεται, όσο και από την παράλληλη εξέλιξη της πανδημίας. Ας κάνουμε μια ολόψυχη ευχή για Υγεία και Ειρήνη.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το ημερολόγιο:

Ευχαριστούμε:
  • τους  φίλους του Συλλόγου που έχουν συμμετάσχει σε αποστολές στην Αιθιοπία και μας παραχώρησαν τις φωτογραφίες για το φετινό ημερολόγιο!
  • την εταιρία Citronio για την προσφορά του δημιουργικού!
  • το YouBeHero για την αρχική ιδέα για το εξώφυλλο!
  • ιδιαίτερα, τον μεγάλο χορηγό μας, την εταιρεία “SCHUR FLEXIBLES ABR ΑΒΕΕ”!

Το ημερολόγιο έχει μέγεθος Α5 (14x21) και βάρος 120 gr και μπορείτε να το αποκτήσετε με μια δωρεά 5€, στηρίζοντας παράλληλα το έργο μας.

ΓΟΥΡΙ 2022

Ένα γούρι για καλό σκοπό!

Το φετινό «Γούρι – Το περιστέρι της Ειρήνης» της Lalibela συμβολίζει τις ευχές μας για ένα Ειρηνικό 2022.
Προσφέρεται σε ασημένιο χρώμα, δεμένο με κόκκινο κορδόνι και έχει διαστάσεις 5x4 εκ και βάρος 15 gr.
Με τη δωρεά 5€ θα γίνει δικό σας, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξετε το έργο μας.

ΔΩΡΟ - Χέρι βοήθειας στα παιδιά της Αιθιοπίας!

Το λογότυπο της Lalibela. Ένας ενήλικας κρατά στοργικά από το χέρι ένα παιδάκι και το οδηγεί στην ενηλικίωση. Είναι ένα δώρο που υπενθυμίζει τη χαρά της προσφοράς!
Μπορείτε να το χαρίσετε στον εαυτό σας ή στους φίλους σας διαδίδοντας ένα μήνυμα αγάπης.
Προσφέρεται σε μπρονζέ χρώμα και έχει διαστάσεις 2,20x3,50 εκ και βάρος 5 gr.
Με μια δωρεά 5€ για το κρεμαστό και 8€ για τα σκουλαρίκια μπορείτε να το/τα αποκτήσετε, ενώ ταυτόχρονα θα συνεισφέρετε στις ανάγκες των παιδιών μας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ LALIBELA - "Το Memory των Αντιθέσεων"

Παιχνίδι μνήμης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.
"Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι στο σπίτι τους βρύση με νερό;"
"Μπορεί να χρειαστεί να περπατήσεις χιλιόμετρα για να βρεις τρεχούμενο νερό;" "Και πώς το μεταφέρεις στο σπίτι;"
Στη Lalibela εδώ και χρόνια μας απασχολεί το πώς θα μεταφέρουμε στα παιδιά στην Ελλάδα την πραγματικότητα της Αφρικής, που είναι τόσο διαφορετική από τη δική μας. Ζούμε σε ένα μέρος του πλανήτη που απολαμβάνει υψηλό επίπεδο ζωής, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων παγκοσμίως. Έτσι αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε ένα παιχνίδι γνωστό σε όλα τα παιδιά, το Memory. Μόνο που σε αυτό το Memory τα παιδιά καλούνται να βρουν τις αντίστοιχες θεματικά κάρτες από την Αφρική και την Ευρώπη (για παράδειγμα, ένα σπίτι στην Αιθιοπία και ένα στην Ελλάδα, μια σχολική τάξη στην Κένυα και μια στην Σλοβενία). Το "Memory των Αντιθέσεων" λοιπόν, φέρνει τα παιδιά (και τους μεγάλους) σε επαφή με τις διαφορετικές πραγματικότητες και έτσι αναρωτιούνται και συζητούν.
Έχει διαστάσεις 12x7,5x5 εκ και βάρος 180 gr.
Μπορείτε να το αποκτήσετε με τη δωρεά 8€ και παράλληλα να ενισχύσετε το έργο μας.

Πώς μπορείτε να τα προμηθευτείτε

1) Από τα γραφεία μας: Καθημερινά 10.00 π.μ. – 4.00 μ.μ., Κλεισθένους 15, Πλατεία Κοτζιά, (λόγω της κατάστασης, τηλεφωνήστε μας εκ των προτέρων ότι θα έλθετε).

2) Με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα μας, καταχωρώντας την παραγγελία σας στο πεδίο "Μήνυμα".

3) Με τηλεφωνική παραγγελία: Καθημερινά 10.00 π.μ. – 4.00 μ.μ. στον Σύλλογο, 210 3227478

Ταχυδρομικά έξοδα Εσωτερικού (ΕΛΤΑ)

0,90€ απλή αποστολή έως  20gr
1,40€ απλή αποστολή έως  50gr
1,90€ απλή αποστολή έως 100gr
2,40€ απλή αποστολή έως 250gr
3,90€ για απλή αποστολή έως 2.0 κιλά

Έξοδα Courier Γενική Ταχυδρομική

10,50€ (εκτός Αθηνών) για αποστολή έως 2.0 κιλά
  6€      (εντός Αθηνών) για αποστολή έως 2.0 κιλά

Σημ.:Τα γούρια και το παιχνίδι μνήμης είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι αποστολές για τα ημερολόγια θα ξεκινήσουν στις 8/12 και για το κρεμαστό μεταλλικό λογότυπο της Lalibela στις 13/12.
Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα είδη που επιθυμείτε.

Στην ενότητα "ONLINE ΔΩΡΕΑ" του website μας θα βρείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων του Συλλόγου και φόρμα για καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Η κοινοποίηση της ανάρτησης αυτής στα φιλικά σας πρόσωπα μας βοηθά να κάνουμε γνωστή την προσπάθεια μας σε πολύ περισσότερους.

Με την ευχή ότι γρήγορα θα επιλυθούν οι πολιτικές διαφορές και θα επικρατήσει ειρήνη στην Αιθιοπία,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεισφορά σας στο έργο μας!

Καλή Χρονιά με Υγεία και Ειρήνη!