12.06.2022
Γενική Συνέλευση 2022 (Πρώτη Επανάληψη)

Μετά την αδυναμία διενέργειας Γενικής Συνέλευσης σήμερα
12 Ιουνίου 2022 λόγω ελλείψεως απαρτίας, σας προσκαλούμε σε νέα Τακτική Γενική Συνέλευση την επόμενη κατά το νόμο ημερομηνία, δηλαδή στις 19 Ιονίου  2022 και ώρα 11:00.
Λόγω των συνθηκών, η οικονομική τακτοποίηση όσων μελών θα συμμετέχουν μέσω της πλατφόρμας Zoom, θα πρέπει να έχει προηγηθεί με τους τρόπους που αναφέρονται στο τέλος της πρόσκλησης.

Η Συνέλευση θα γίνει με σύνθετη διαδικασία, α) δια ζώσης, δηλ. με φυσική παρουσία, β) διαδικτυακά δηλ. με τηλεδιάσκεψη.

α)  Δια ζώσης/ με φυσική παρουσία θα γίνει στο χώρο του Φροντιστηρίου Ηράκλειτος (Κωλέττη 19-21, Εξάρχεια, Αθήνα, Τ.Κ. 106 81).
Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά (2103227478) για την παρουσία σας μέχρι τις 17/6 για την καλύτερη διοργάνωση της διαδικασίας.

β)  Διαδικτυακά θα γίνει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων “Zoom”.
Για τη σύνδεσή σας, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε εγκαταστήσει τo Zoom στον υπολογιστή, το laptop, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο.  Όσοι δεν το έχετε εγκατεστημένο, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων ότι η Γενική Συνέλευση θα καταγραφεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom για τα Πρακτικά.

Προσοχή: Η ηλεκτρονική διεύθυνση για να συνδεθείτε την ημέρα και ώρα της ΓΣ είναι:

Meeting ID: 883 9646 4861 Passcode: 992652
…………………………………………………………………………………………
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1. 10:30 - 11:00 Χρονικό διάστημα υποδοχής συνδέσεων μέσω Zoom και συμμετεχόντων δια ζώσης.
2. 11:00 - 13:00 Έναρξη, διεξαγωγή, συζήτηση και πέρας Γενικής Συνέλευσης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞHΣ
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.
2. Πρόταση Δ.Σ. προς την Γ.Σ. για εγγραφή νέων μελών.
3. Έγκριση και υποδοχή νέων μελών.
4. Απολογισμός πεπραγμένων παρελθόντος έτους και ενημέρωση των μελών από το Δ.Σ.
5. Οικονομικός απολογισμός παρελθόντος έτους από τον Ταμία και Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
6. Έγκριση απολογισμού και απαλλαγή μελών Δ.Σ. για τη χρήση 2021.
7. Έγκριση προϋπολογισμού 2022.
8. Δράσεις για το 2022.
9. Συζήτηση με τα μέλη.
10. Λήξη εργασιών Γενικής Συνέλευσης.

Για το χρονικό διάστημα της υποδοχής συνδέσεων μέσω Zoom (10:30 – 11:00) θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης και δοκιμής της κάμερας και των μικροφώνων σας για δοκιμαστικό έλεγχο.
Κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, αν είστε μέλος, θα πρέπει να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία τυχόν εκπροσωπούμενων από εσάς, ώστε να διαπιστωθεί ο αριθμός των παριστάμενων ή εκπροσωπούμενων μελών και των αντιστοίχων ψήφων.
Την ώρα επίσημης έναρξης της Γενικής Συνέλευσης (ώρα 11:00) η Γ.Σ. θα ξεκινήσει με την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα από τα μέλη της.
Ύστερα από την εκλογή και τις πρώτες ενημερώσεις τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων μέσω Zoom θα τεθούν σε σίγαση για τις εισηγήσεις - παρουσιάσεις.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί η δυνατότητα για ερωτήσεις, με τη διαδικασία “Raise hand / Σηκώστε χέρι” στην εφαρμογή Ζoom, με σειρά προτεραιότητας, η οποία θα καταγράφεται αυτόματα από την εφαρμογή.
Αναλυτικά, για να σηκώσετε το χέρι σας και να ζητήσετε το λόγο μέσα από την εφαρμογή ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
– Εντοπίζετε και επιλέγετε το κουμπί “Reactions” που βρίσκεται στο μενού των λειτουργιών στην εφαρμογή Ζοοm.
– Θα σας ανοίξει ένα πλαϊνό μενού και στο κάτω μέρος θα εμφανιστεί το κουμπί “Raise Hand / Σηκώστε χέρι”.
Ολοκληρώνοντας τα παραπάνω βήματα, θα ειδοποιηθεί ο διαχειριστής της εφαρμογής για να ενεργοποιήσει το μικρόφωνο και να σας δοθεί ο λόγος όταν έλθει η σειρά σας.  Μετά την υποβολή της ερώτησής σας και την ολοκλήρωση της απάντησης, το μικρόφωνό σας θα τεθεί και πάλι σε σίγαση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Η ψηφοφορία για τη λήψη των αποφάσεων, για όσα μέλη  δεν παρευρίσκονται δια ζώσης, θα υλοποιηθεί μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή Ζoom με τη διαδικασία “Raise hand / Σηκώστε χέρι”, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Για τους φίλους και αναδόχους του Συλλόγου: Την Συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δικαίωμα ψήφου, οι ανάδοχοι γονείς παιδιών και οι φίλοι του Συλλόγου που δεν είναι μέλη, αλλά επιθυμούν να ενημερωθούν για τα θέματα που αφορούν τον Σύλλογό μας.

Αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου: Όσοι από τα μέλη του Συλλόγου δεν έχετε τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή (20 €) και προκειμένου να έχετε δικαίωμα ψήφου, μπορείτε να κάνετε κατάθεση εκ των προτέρων με ένα από τους παρακάτω τρόπους.  Η απόδειξη είσπραξης συνδρομής θα αποσταλεί για λόγους οικονομίας με την επόμενη ομαδική αλληλογραφία.

Τρόποι Εξόφλησης Ετήσιας Συνδρομής
  1.
  1. Ηλεκτρονικά:
 Με χρήση πιστωτικής κάρτας

Μέσω PayPal:

2.  Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

·         ALPHA BANK: Αρ. λογ/σμού 121 00200200 7587
                                IBANGR2001401210121002002007587
                                       SWIFT NUMBER: CRBAGRAAXXX
                 Δικαιούχος: Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας

·         EUROBANK: Αρ. λογ/σμού 0026 0178 87 0200852173
                                IBAN: GR9802601780000870200852173
                                 SWIFT NUMBER: ERBKGRAAXXX
                  Δικαιούχος: Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela

Παράκληση: σε περίπτωση που στείλετε έμβασμα από άλλη τράπεζα εκτός από τις παραπάνω, προτιμήστε τον λογαριασμό της Eurobank γιατί είναι ο μόνος μέσω του οποίου δε χρεώνεται ο Σύλλογος με 3 ευρώ για «Έξοδα Εντολής». Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

1. Στα γραφεία μας, Κλεισθένους 15 στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, καθημερινά 10:00 με 16:00 (λόγω της κατάστασης, τηλεφωνήστε μας εκ των προτέρων ότι θα έλθετε).
Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2103227478 ή στο 6937345488.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την υποστήριξη!

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο