Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
 

Πρόγραμμα "Γίνε Ανάδοχος ενός Παιδιού"


Το γνωρίζεις ότι μόνο με 1€ την ημέρα, μπορείς να σώσεις την ζωή ενός παιδιού;
Τόσο απλά και τόσο εύκολα, παίρνεις ένα παιδί από τον δρόμο, την εγκατάλειψη, την πείνα, την ορφάνια και ίσως από τον θάνατο και του δίνεις την ευκαιρία για μία ζεστή αγκαλιά, για την καθημερινή φροντίδα όλων των αναγκών του, για εκπαίδευση, για ζωή…
 
Ως ανάδοχος γονέας αναλαμβάνεις το κόστος διαβίωσης ενός ορφανού ή άπορου παιδιού σε ένα από τα Κέντρα Παιδικής Φροντίδας που υποστηρίζει ο Σύλλογος σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Αιθιοπία. Το κόστος αυτό (1€ τη μέρα ή 365€ το χρόνο) περιλαμβάνει τη στέγαση, διατροφή, εκπαίδευση, ένδυση και ιατρική του περίθαλψη στον τόπο γέννησης και στο φυσικό και πολιτισμικό του περιβάλλον.

Αφού παραλάβεις τον φάκελο του παιδιού με τα προσωπικά του στοιχεία και την φωτογραφία του, θα ενημερώνεσαι τακτικά για την πορεία του από τη Γραμματεία του Συλλόγου. Αν το θελήσεις, μπορείς να έχεις και προσωπική επαφή με το παιδί είτε ταχυδρομικά, είτε με προσωπική επίσκεψη στο Κέντρο Παιδικής Φροντίδας όπου βρίσκεται.
 
Διάβασε εδώ τον κανονισμό αναδοχής.
 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ
 
Για να ξεκινήσει η διαδικασία αναδοχής ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να συμπληρώσει ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα. 
 
Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες, οπότε ο ανάδοχος παραλαμβάνει τον φάκελο του παιδιού. Από την ημερομηνία αυτή ξεκινά και η υποχρέωση καταβολής των ετήσιων τροφείων σε μία ή περισσότερες δόσεις.


Θέλω να γίνω ανάδοχος