Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
 

Πρόγραμμα "Υποστήριξε έναν Φοιτητή"

Νέο πρόγραμμα υποστήριξης φοιτητών

Στο πρόγραμμα που έχει αναλάβει ο Σύλλογος εδώ και 24 χρόνια με την ΜΚΟ EOC-CFAO τα παιδιά υποστηρίζονται για δώδεκα έτη φοίτησης. Στόχος είναι να συνεχίσουν τα παιδιά να διαβιούν στα Κέντρα μέχρι να ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευση, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Για τους φοιτητές μας, ο Σύλλογος εγκαινίασε το 2010 ειδικό πρόγραμμα που τους υποστηρίζει στις σπουδές (δίδακτρα, βιβλία, γραφική ύλη), τη διαβίωση, στέγη, διατροφή και την ένδυσή τους καθ΄όλο το διάστημα των σπουδών τους. Όλα τα παραπάνω καλύπτονται με 280 ευρώ το χρόνο. Μπορείς τώρα να αναλάβεις έναν φοιτητή, ανεξάρτητα από το αν τον υποστήριζες ή όχι όσο ήταν μέσα στο Κέντρο Παιδικής Φροντίδας. Θα αλληλογραφείς μαζί του, θα μαθαίνεις για την πρόοδο και τα σχέδιά του και θα τον στηρίζεις ηθικά σ'αυτή την ευαίσθητη φάση της ζωής του.

Μέχρι σήμερα, έχουν αποφοιτήσει 117 φοιτητές μας και 96 νέοι σπουδάζουν!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ
 
 
Για να ξεκινήσει η διαδικασία αναδοχής ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να συμπληρώσει ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα.
 
Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες, οπότε ο ανάδοχος παραλαμβάνει τον φάκελο του παιδιού. Από την ημερομηνία αυτή ξεκινά και η υποχρέωση καταβολής των ετήσιων τροφείων σε μία ή περισσότερες δόσεις.Θέλω να γίνω ανάδοχος

Θέλω να συμμετέχω με οποιοδήποτε ποσό