Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
 

Πόροι

Κάτι για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται ο Σύλλογος είναι ότι στηρίζεται στην εργασία των εθελοντών, με όλη τη σημασία της λέξης. Οι άπειρες εργατοώρες που απλοί άνθρωποι έχουν καταθέσει, επειδή πιστεύουν σ’ αυτόν, δεν έχουν χρηματικό αντίκρισμα. Εξ’ ίσου υπερήφανος είναι και για την ανά πάσα στιγμή αποδεικνυόμενη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του.

Οι συνδρομές των μελών, οι δωρεές από φίλους καθώς και οι χορηγίες από ιδιώτες και εταιρείες είναι οι μοναδικοί πόροι του. Ουδέποτε έχουμε επιχορηγηθεί από κρατικό φορέα.
Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου στην Ελλάδα (εκθέσεις, μπαζάρ, φιλικές βραδιές κ.ά.) στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συλλογή πόρων. ‘Ετσι, είναι σε θέση να χρηματοδοτεί έργα υποδομής στα κέντρα παιδικής φροντίδας και να καλύπτει επιπλέον ανάγκες των παιδιών.

Ακόμα και σήμερα, μετά από 24 χρόνια συνεχούς δράσης και έχοντας στηρίξει περισσότερα από 1.200 ορφανά παιδιά, διατηρεί τη φυσιογνωμία μιας μικρής κοινότητας φίλων και όχι υπαλλήλων ενός απρόσωπου οργανισμού. Το ίδιο πνεύμα που χαρακτηρίζει τη δέσμευσή του απέναντι στα παιδιά της Αιθιοπίας, είναι παρόν στην προσοχή και το σεβασμό που επιδεικνύει προς αυτούς που καταθέτουν το χρόνο και τα χρήματά τους για τον κοινό σκοπό.


Υποστηρικτές
REALIZE
SCHUR FLEXIBLES ABR ΑΒΕΕ (ALFA BETA ROTO S.A.)
HOL
MICROSOFT
TURKISH AIRLINES
MEGA DISPOSABLES S.A.
WESTERN UNION FOUNDATION
ALOUETTE
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
ΕΥΚ ΑΕ