Βοηθώντας τα παιδιά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, βοηθάς συνολικά τη χώρα.
Προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τη ζεστασιά µιας οικογένειας...
Έξι εκατομμύρια παιδιά είναι ορφανά ή άπορα και ζουν στους δρόμους...
 

Υποστήριξέ μας

Στα 25 χρόνια δράσης της, η Lalibela έχει υποστηρίξει 1.250 παιδιά από τα οποία 199 είναι φοιτητές Πανεπιστημιών και Τεχνικών Σχολών,130 πηγαίνουν σχολείο,443 έχουν αποφοιτήσει από Πανεπιστήμια και Τεχνικές σχολές, ενώ συνολικά 921 έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα και έχουν ξεκινήσει τη νέα τους ζωή με πολλά εφόδια.  Όλο αυτό το έργο έγινε πραγματικότητα χάρη στην οικονομική βοήθεια και την αγάπη Ελλήνων αναδόχων και μελών, απλών καθημερινών ανθρώπων και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Δίχως τη συνεχή και ενεργή συμμετοχή τους, το έργο του Συλλόγου θα έσβηνε.
Εάν θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις σ΄αυτή την προσπάθεια, μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους:
 
Το γνωρίζεις ότι μόνο με 1€ τη ημέρα, σώζεις την ζωή ενός παιδιού;
Τόσο απλά και τόσο εύκολα, παίρνεις ένα παιδί από τον δρόμο, από την εγκατάλειψη, από την πείνα, από την ορφάνια και ίσως από τον θάνατο και του δίνεις την ευκαιρία για μια ζεστή αγκαλιά, για την καθημερινή φροντίδα όλων των αναγκών του, για εκπαίδευση, για ζωή… Το κόστος είναι 1€ τη μέρα, 365€ το χρόνο.

Μπες στην Ομάδα Αλληλεγγύης και γίνε ανάδοχος μιας ομάδας παιδιών
Προσφέροντας 5, 10, 15, 30€ ή περισσότερα καλύπτεις τις ανάγκες διατροφής, εκπαίδευσης, ένδυσης και ιατρο-φαρμακευτικής περίθαλψης ενός ορφανού παιδιού που είναι χωρίς ανάδοχο.
Όσο σημαντικό είναι να τελειώσει ένα παιδί το σχολείο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, εξίσου σημαντικό για την επιβίωση και την εξέλιξή του είναι να σπουδάσει. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείς να ενισχύσεις ένα φοιτητή-απόφοιτο των κέντρων μας καλύπτοντας τα απαραίτητα έξοδά του για διαβίωση, στέγη, διατροφή και ένδυση, καθ’ όλο το διάστημα των σπουδών του, δηλαδή  από 3 έως 5 χρόνια. Το κόστος είναι 280€ το χρόνο.
 
Το Κέντρο Επανένταξης Μητέρων και Παιδιών παρέχει στέγη, σίτιση, εκπαίδευση, ιατρική φροντίδα και θεραπεία σε ορφανά ή μη προνομιούχα παιδιά και τους γονείς τους, που ζουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ώστε να τους βοηθήσει να ανακάμψουν από τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να τους εφοδιάσει με τα απαραίτητα μέσα για να προχωρήσουν στη ζωή τους ανεξάρτητοι και επιτυχημένοι. Η συμμετοχή είναι 1€ τη μέρα, 365€ το χρόνο.
 
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική για εμάς. Είναι εύκολο να κάνεις μια οικονομική δωρεά μέσω του διαδικτύου. Παρέχεται από την υπηρεσία Paypal, η διαδικασία είναι ασφαλής και το ποσό εκταμιεύεται  αυτόματα από το λογαριασμό σου. Επίσης, αντί για δώρο γάμου, βάπτισης, γενεθλίων ή Χριστουγέννων ή και αντί για κατάθεση στεφάνου, μπορείς να κάνεις μια δωρεά κι εμείς θα ενημερώσουμε άμεσα εκείνον/ους στους οποίους απευθύνεται.
 
Εάν η προσπάθειά μας σου αρέσει και σε εκφράζει, μοιράσου την με εκείνους που πιστεύεις ότι θα ενδιαφέρει. Δώσε τα στοιχεία μας, προώθησε το υλικό μας ή στείλε μας τα δικά τους στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.